V epicentre zla (+video)

 

Pokiaľ ste si mysleli, že drobné krádeže, urážky na cti, pľuvance a zneužívanie mladistvých na krádeže sú vrcholom zločinnosti, tak v tomto článku prichádzame s oveľa závažnejšími zisteniami. Znova sa nám ozvali naši čitatelia a upozornili nás na to, čo sa každodenne deje v mestskej časti Dražovce.

Nebezpečné vyhrážanie, obchod s ľuďmi, znásilnenia, brutálne napadnutia obyvateľov či drogová trestná činnosť. Aj toto je podľa svedeckých výpovedí súčasná realita Dražoviec. Mnohí ľudia mali obavy vyjadriť sa na kameru. Našli sme však obyvateľov, ktorí nám ozrejmili situáciu v tomto epicentre zla aj pred kamerou, pričom nám vyrozprávali svoje skúsenosti s problémovými susedmi. Prinášame Vám exkluzívny rozhovor vo forme videa. Čo viac dodať? Názor si urobte sami.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov.

 

Podobne ako bol dobitý chlapec z videa, bol pred necelými tromi týždňami v Dražovciach asociálnou skupinou tvorenou z približne tridsiatich osôb  brutálne dobitý mladý podnikateľ s  bratom.

Nuž susedské spolunažívanie je niekedy veľmi obtiažna vec. Ale keď Vám to vyjde tak ako v tomto prípade, skutočne to nie je bonus ani výhra a v koži týchto ľudí by sa nechcel nachádzať asi nikto z nás. Preto dúfame, že sa snáď táto situácia i pričinením tohto článku posunie tým správnym smerom.

Zdieľaním článku môžete pomôcť ľuďom žijúcim v blízkosti tohto geta, aby im kompetentní pomohli začať žiť normálny život.

redakcia 


Naša Nitrička – portál bez cenzúry