ROMIATCHI (+video)

 

Drahí čitatelia!

Po dlhšej odmlke sme tu späť. V naivnej slepote sme dúfali, že situácia po voľbách sa môže zmeniť. Uvoľnená atmosféra s príchodom nového vedenia (mladej krvi) ako by dávala nádej a prísľub lepšieho života a vzájomného občianskeho spolunažívania. Obdržali sme však šokujúce video, ktoré nepotrebuje snáď žiaden komentár.

Tento útok asociálov, ktorý ste teraz videli, nie je žiadna ojedinelá lastovička, čírou náhodou sa ho však podarilo zachytiť v celej svojej brutalite. Drahí priatelia, toto je realita, nie rozprávky s ktorými nás kŕmia. Niečo takéto sa môže prihodiť i vám v 21. storočí.

Incident komentovali na sociálnych sieťach aj komunitní Dražovčania.

Naša redakcia len dúfa, že toto video spustí reakciu a zaujme kompetentných, aby začali konať. Už v minulosti podobné video spred baru Mariatchi spustilo mediálne besnenie, ktoré rozpútalo prácu polície. Dúfame, že v tomto prípade kompetentní zakročia podobne ako v predchádzajúcej kauze. Zaujímavé, že na mestských kamerách, ktoré nás pred voľbami mali tak vehementne v predvolebných prísľuboch chrániť, si zasa nikto nič nevšimol.

Snáď konečne ľudia vyjdú na námestia odsúdiť tento brutálny beštiálny čin voči ľudskej dôstojnosti protestami za slušné Dražovce, nielen vedení pofidérnymi politikmi a hercami, ktorí sa tvária, že bojujú za ľudské práva. Bojujúci za svoje záujmy vkladajúci falošnú nádej v zmenu.

Aj vaším zdieľaním môžete donútiť vedenie mesta ako aj orgány činné v trestnom konaní skutočne konať a zlepšiť život obyvateľom Dražoviec.


Redakcia Naša Nitrička