Ja môžem, Vy nie

 

Našej redakcii sa nedá nevyjadriť ohľadne videa pána Mareka Hattasa, kde hovorí o falošných videách a prieskumoch. Ale kde je pravda keď jeho Hattas mládež tím vymazáva všetky negatívne komentáre na jeho osobu a jeho internetoví trollovia s falošnými profilmi sa púšťajú do každého, kto len naznačí že nebude voliť Hattasa?

To je podľa neho politicky korektná kampaň, kde je len jeden názor – ten jeho. Jeho kampaň je bohatá, ale jeho transparentný účet chudobný na výdaje. On si sťažuje na posprejované billboardy. Avšak to, že po celom meste sú postrhané propagačné letáky oponentov a tie jeho sú nedotknuté, to mu nevadí. Pripomína nám to neslávne nemecké jednotky SA, ktoré mali za úlohu ničiť Hitlerových oponentov.

Prieskum, kde bolo 500 opýtaných ľudí a on mal 27,2 percenta, bol pravdivý, avšak prieskum, kde bolo 1020 opýtaných a pre neho skončil nepriaznivo, bol vraj podvrh. Takže zas a znova ja mám pravdu a druhý nie. To .hovorí o “falošných videách.” Po prvé: Čoho sa bojí, keď je to klamstvo? A po druhé zas nemôže mať niekto druhý názor, iba vy pán Hattas, a čudujete sa, že sa všetko obracia proti Vám.

Za takúto progresívne korektnú kampaň na tento článok mažeme nevhodné komentáre, aby ste vedeli aké to je nemať možnosť sa vyjadriť. Pozdravujeme celý Hattas mládež tím.

S pozdravom korektný tím Naša Nitrička.

Link na jedno z videí: 

Kde sa vzal tu sa vzal!!!